Dag 6, vecka 2-Fakirmånad
Kommentarer
-
Vilken bär paj gjorde du då? Själv var jag på bröllop och deras dag till ära åt jag en liten bit riktig tårta för förstagången sedan 2009(den var god och inte så söt som tur var) Du är så duktig som kämpar på i Fakir kosten
-
Tack så mycket! Det värmer! Det gjorde du rätt i! Man får lov att göra undantag ibland. Och när man väl gör det ska man passa på att njuta. Göra de få tillfällena till högtidliga :) Jo jag följde ett recept från Annika Rognebys bok, Bakglädje med LCHF. Där finns ett flertal smarriga recept man kan ta till om man vill bjuda på någonting gott i enlighet med LCHF. Om du inte känner till den så kan jag varmt rekommendera den. Receptet i boken gällde rabarber men jag bytte ut det mot bär av blandat slag (röda vinbär, svarta vinbär, hallon, blåbär och björnbär). Främst brukar jag använda mig av hallon men ibland slinker det med lite blåbär etc, hihi. Använder du dig något av sukrin el sötin som det också kallas? Den ersättning som påminner mest om riktigt socker både till utseendet och till smaken? Som påstås inte påverka blodsockret alls, utvunnet ur en sockeralkohol som finns naturligt i t.ex. päron och svamp?
Logga in för att skriva en kommentar.