icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 februari 2013 16:31
8

Finns det något mjöl förutom vetemjöl som smakar OK?

Jag gjorde fläskpannakaka igår med kokosmjöl och inte var det gott:-( Otroligt torr, liknade mer en paj än pannkaka. Jag tycker maten i allmännt är god lagat med GI recept men allt med mjöl i är hemskt. Både till konsistens och smak. Jag har köpt hem massa olika mjöl men ingenting smakar bra. Hur gör ni andra? Numera äter jag hellre en bulle någon gång ibland bakat med vetemjöl utan att gå upp i vikt, Och jag kommer att göra likadannt med pannkaka också, min man tycker inte heller det är gott. Jag tycker det är tråkigt att baka/laga mat och att det inte blir gott.

Kommentarer

  • 21 februari 2013 16:33
    utter
    Många pratar om mandelmjöl, jag har dock inte provat det själv, men det kanske kan vara något? :)
  • 21 februari 2013 16:36
    Ja jag har faktiskt köp det också, kanske det passar till mjuka kakor. Såg ett recept på morotskaka ska testa till helgen. Vad tycker du annars om de olika mjölsorterna?
  • 21 februari 2013 16:39
    utter
    Jag brukar själv när jag bakar grunda med vetemöjl och sen ha i grahamsmjöl och andra lite grövre mjölsorter. Men nu så går jag på VLCD och då blir det inte särskilt mycket bakat. :)
  • 21 februari 2013 17:08
    Tack för alla svar! Jag ska testa att blanda mjölsorterna:-)
  • 21 februari 2013 17:16
    När jag gör pannkakor till familjen så gör jag så här till mig: Vispar ett ägg, rör i riven ost och riven morot och steker det som "pannkaka" till mig, äter dom med creme fraich
  • 21 februari 2013 19:02
    Gå in o kolla på Kurera.se Finns mycket bra recept att kolla bland, och annat nyttigt också!
  • 21 februari 2013 19:04
    TESUO
    Har du provat Fiberhusk [LANK]http://www.lchfbutiken.se/12/fiberhusk-300g[/LANK] ? Finns även i vanliga livsmedelbutiker.
  • 21 februari 2013 22:02
    Tack! Nu har jag ännu mer tips att kolla upp! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.