Fy vad äckligt!! :(
Kommentarer
-
Så sant Sasssyy,,
-
tack!!! gör ett nytt försök imorrn :)
-
Ha i mer vätska, det ska ju inte vara en torr klump,, Jag har äppelmos på gott
-
men hur gjorde du den? I gryta eller micron...jag gör alltid efter det receptet och det blir bara en klump om den står o kallnar. Man måste röra om hela tiden och blir den för tjock får man sätta till lite mer vatten, kör man på fiberhavregryn kan man få ta lite extra vatten. Jag brukar ha lite salt i gröten också.. typ en nypa.. sen geggar jag ihop den med mosad banan.....skiiiitgott
-
inte gå så mycke efter receptet om det blir för tjock gröt,,använd vatten så att konsistensen blir bra för dig,, jag har gärna mer så den blir lite lös,,
-
jaropi: ja jag får ha i mer vätska nästa gång, se om det hjälper iallafall för konsistensen men smaken går nog inte att ändra på ;) jag hade lite socker och kanel på. Planerade egentligen att ha äpplebitar i istället för socker, men orkade inte skala och dela imorse. Var vrålhungrig :) Sasssyy: I gryta. Vi har ingen micro :) Kan vara för lite vätska bara och kanske för hög temperatur?
-
Nu har jag precis ätit ett kokt ägg, får se hur länge jag håller mig mätt på det. Vi ska ut och äta lunch om 3 timmar.
-
Koka på lägre värme,, prova äppelmos
-
jaropi: ska prova imorrn, med äpple i. Har inget äppelmos :D
-
ta rivet äpple då.. är supergott När gröten börjar koka ska du vrida ner spisen direkt.. beror ju lite på hur bra spis man har men så fort det börjar bubbla så drar jag ner till typ2-3 så det bara sjuder lite.. sen rör jag hela tiden och blir det för klistrigt så tar jag mer vatten sen får det absolut inte koka för länge... 1,5 minut brukar jag ta max. Havregrynen ska ju inte knapra när man äter men det ska ju inte vara som blött papper heller.
-
Jag brukar blanda i kanel och äppelbitar i gröten innan jag kokar den, då blir det lite mera smak än om bara har det på gröten. Lycka till! Mvh Anna
-
Anna: tack för tipset. Kommer med rapport efter frukosten imorrn :)
Logga in för att skriva en kommentar.