På väg till en 24 – timmars

Ska bli intresant och se hur det går med maten i alla fall. Jag har försökt att tänka till riktigt ordentligt, och jag planerar att inte dricka något under resan, så det BORDE gå bra, det är i alla fall min målsättning. Jag valde bort buffén ikväll, utan det blir ala carten. Tycker det känns knepigt att betala 270 sek för en buffé när jag äter för kanske 60-70 sek och dricker mineralvatten - nej, då får det bli ala carte istället. Som kock så är jag inte heller speciellt förtjust i buffér, 1000 pers som står och gräver i faten... brrr...! Många gånger så har ala carten varit helt ok när vi varit ute på sådana här kryssningar. Ett undantag var väll Tallink, där det faktsikt var riktigt dåligt, men men, dom kanske hade en dålig dag, vad vet jag.
Strategin blir i alla fall att inte börja dravla om lchf, glukosintolerans och så vidare, utan att själv helt enkelt välja ut något från menyn och försöka få till det. Bäst vore det ju med en enkel köttbit och en rejäl klick kryddsmör och lite sallad. Tyvärr brukar ju inte smöret vara smör, och majonäsen brukar inte vara majonäs, men jag gissar väll på att jag får stå ut med det.
Läs helan min blogg på: fatduck.se
Kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar.
Ingen har kommenterat detta inlägget.