Efterrätt!!!
Kommentarer
-
vilket supertips! kanske några hallon oxå?
-
hur mkt grädde vispar du? typ en halv dl eller?
-
Den är min favorit också! Jag brukar smälta chokladen i 1 matsked eller så kaffe - en ytterligare dimension!
-
Mmmm jätte gott
-
Jag är inte så himla förtjust i hallon faktiskt, men det funkar säkert jättebra, för hallon och choklad säger dom ju är kanongott ihop. Jag vispar ..... en lagom mängd, inte så petig på det sättet ;) Men kanske en halv eller en hel dl, brukar sleva upp det i typ ett litet dricksglas, och eftersom det blir så fluffigt, så kanske det blir 1.5 dl vispad grädde, jag vet faktiskt inte. Men att smälta chokladen i kaffe låter ju hur gott som helst! Det ska jag prova nästa gång. Ikväll har jag varit lite mer nyttig, bakat fiberhuskbröd i mikron, ändrade mitt standardrecept lite, kastade i en msk vardera av linfrö och valnötter, sen lite sesamfrö också. Spädde ut det blöta med en skvätt grädde, det verkar bli bra. Om det smakar gott så slänger jag ut receptet, för det är iallafall så nära vanligt bröd jag har kommit i min längtan efter en rejäl smörgås!! Orkar inte flera oopsie-varianter, jag vill ha bröd som ska tuggas, inte tryckas upp i gommen som sladdriga snabbmakaroner! Ha en riktigt skön kväll!
Logga in för att skriva en kommentar.