Paltälskare
Kommentarer
-
Palt. Varför?
-
Hur menar du nu,, O Hmmmmm du tänker äta,, men jag åt inte barnen åt O jag ville (snyft)) Men visst måste man plåga sig själv eller hur,, vi lever bättre då har jag hört
-
Älskar palt med Mormor gjorde men inte längre
-
Mammas var bäst ehmma o jag får dom inte till,, jäkla skit det
-
Skall inte palt vara mjukt?
-
Me potatis blir den lite hårdare,, me pulvret så rasa den samman,, Kan samanlignas me pofiberbröd som kommer ur ugnen vill inte hålla ihop,, lite för sånt för min smak
-
Pulver? Palt är väll potatis el rågmjöl eller båda?Eller blandar jag ihop det med något annat nu och fylda med fläsk och kryddor serverat med skirat smör och lingon?
-
Är inte palt med blod i, "svarta klumpar" Man kan ju köpa runda med hål i o lägga i mjölk, vet att jag lagat sånt till mammsingen för 100 år sen Annars äter jag hellre Klabbe me fläsk o missusmarsås, muuums
-
finns 2 sorters palt vanlig palt och blodpalt
-
Då är det paltbröd*L* om det är blod alltså eller blodpannkaka
-
#Tanta Vad är klabbe?Missummarsås?
-
MM det är Rättviks nationalrätt kokta rågplättar med fläsk och vitsås på messmör, Det är väll messt allt runtikring som är kanon. Riktig klabbe ska ätas med många vänner, helst i bystygan
-
Ja ja nu ramlade poletten ner. Det har jag ätit*L*
-
missmullig http://www.kokaihop.se/recept/blodpalt
-
De kallas något annat i Hälsingland/ Jämtland något på memmi Där jag har rötterna äter vi motti
Logga in för att skriva en kommentar.