Piasv kolla inställningarna
Kommentarer
-
den där grejjen är klassisk... ;)
-
Ja men här tror jag hon inte vet hoppas jag
-
Jag har också försökt gå in. Men du var ju smart som ropade ut i världen!!!! Nu hoppas vi!
-
Vi kan ju inte läsa heller. Mer än det som syns på startsidan här i bloggeriet. 4 rader eller nåt va? Och du verkar skriva om intressanta saker, Piasv!!!
-
vissa skiver blogg för sig själva, inte för andra
-
Jo, så är det. Men det är flera som tror att de måste vara anonyma för att man inte ska se vad de heter, eller se deras matdagbok. Eller synas för icke medlemmar. Och kanske sitter och är jätteledsen för att ingen kommenterar eller tittar i bloggen....
-
Här tror jag att det är en miss som Bummlan säger tror att hon tror Drt är personliga uppgifter som kommer fram
-
jag censurerade nyss mig själv, moget jenny :D
-
Hejjja Jennnyyyyyyyyyyy
-
HUUUUUUUR hat du censurerat dig, jenny?? Jag ser ALLT utom skonummer :) Morrn Jaropi! Sovit gott?
-
Go morron Pinglan, sovit som ett barn, tänkte få sovmorron men vi klev upp 5,30, fast vi var vakna till 23,30 o drack lite vin Satt ute med en brasa o massor med telys i lyktor,
-
Vad mysigt det låter!!! JAg tog ett glas vin till godaste pajen jag gjorde. Och en whisky efter maten. Och somnade. Gick och la mig kvart i 10 i sov hela natten till 6.30. Nu sitter jag och skissar på ett skitsmart förslag till bönderna hur de ska kunna lära upp mig och anställa mig billigt :)
-
Va var det för paj, älskar pajer av olika slag, Ja det var mysigt o massor me prat vart det,,, Bra det kör hårt så ska du se att det går vägen o kossorna blir nog glada
-
Pajen var en jag hittade i gammalt nummer av Allt om Mat (jag har tagit fram dem nu eftersom tidningsutgivarna inte hinner med mig :)). Getostpaj med pinjenötter Pajskal i vanlig ordning Två stora kokta potatisar skivas och läggs i botten av pajskalet. Finstrimla en purjolök - stor - ca 250 gr. Smörfräs och lägg over potatisen. Vispa ihop 1,5 dl vispgrädde (men jag tog Milda 4 %) med 1,5 dl gräddfil (men man kan säkert ta kesella 1 %, ska jag göra nästa gång) med 3 ägg, lite salt och peppar. Häll över i pajen. Skiva ca 200 gr getost chevré (eller feta eller vad du gillar, lite smak ska det vara) och lägg på toppen. Strö över ca 3 msk pinjenötter eller grovhackade valnötter. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 gr i ca 30 min. Min hade kunnat stå lite längre. Den var lite rinnig i mitten, men urgod! Till det gjorde jag en sallad på färsk spenat, skivade småtotmater, skivad silverklök, tärnad gurka och skedad avocado. Flingsalt, peppar, olivolja och balsamvinäger. SUPERSMARRIGT! Och mättande! T o m maken som inte är nån pajfan sa att att det var gott (och jag hörde att han menade det) utan att jag frågade. Jag tog mandelpotatis som jag hade kvar sen surströmmingen förra helgen. Och det blev ungefär en knapp cm i botten. Mmmmmm!
-
Lät supergott förutom chevren,, UUrrkkk, me kan ju hitta nån annan go ost Detta måste testas,,, Jag bakade Thekakor som vart kanon bra o nu ville mannen ha dom me till Norge, ska baka fler
Logga in för att skriva en kommentar.