icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
För att själv kunna följa mina framgångar - samt jämfotaskutt över ev trösklar - skriver jag i bloggen. Att skriva ger en stor kraft, stor insikt och möjlighet att backa, läsa om, förstå, gå vidare och slutligen lyckas. Vill någon läsa - läs! Tacksam för varje litet glatt tillrop som jag får - jag ger också mer än gärna tillbaka.
8 december 2011 00:46

Att ta till mig

Släntrade in på matdagboken i kväll, nästan på smyg. Sådär som man gör när man känner att man schabblat lite lagom med kosten och allt och hoppas ingen sett... Har inte fyllt i dagboken på ett tag, har liksom inte fått till det och som ett brev på posten håller jag mig ifrån forumet. I mitt släntrande hamnade jag dock bland bloggarna och fann där ett inlägg gjort av carmsca som fångade mig. Hon skrev att hon listade tre saker som hon var nöjd med från dagen som gått. Det har jag lärt mig och läst så många gånger och vid ett par tillfällen praktiserat, fast inte så handgripligt att jag skrivit det i en blogg. Snarare tänkt innan jag somnat. Försökt tänka goda tankar om mig själv. Carmsca avslutade sitt inlägg med en uppmaning till oss andra och ja, jag nappar på det. Att ge sig själv cred, utrymme och uppskattning även för de små tingen är viktigt. Om inte annat så skall jag försöka ta mig hit på kvällen och åtminstone skriva vad jag är nöjd med från dagen som just håller på att ta slut. Och jag börjar nu. 1. Att jag valde att logga in här på matdagboken - det gav mig ny kraft i stället för att sänka mig. 2. Har gjort bra lchf-val idag. Var hungrig (och hade anledning till det) i mataffären - köpte en liten bit brie som jag avnjöt i bilen på vägen hem, tex. Normalt hade det blivit en 250 grams chokladkaka. 3. Skapat lite utrymme för mig själv. Gick lite tidigare från jobbet för att hinna uträtta några ärenden i lugn och ro - värdefullt. Nu ska jag lägga mig med de här bra sakerna i tankarna. Sov gott, alla

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.