icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gör mig redo för rivstart.

Efter 5 veckor av hostande och sjukskrivning, svullande av olika onyttigher ska jag sakta ta mig in i träningen igen samtidigt som jag startar 5:2 diet.

 
29 juli 2014 20:10
3

Back on track.

Idag var jag på gymmet igen. Focus på ben och rygg. Grymt skönt.

Nästa moment blir att göra en vettig matplanering för fyra veckor. Tar tacksamt emot tips på soppor. Tänkte försöka äta ur allt jag har i frysen och det är ju allt möjligt där inne, korv, köttbullar, pytt i panna, kött, lax och torsk m.m.

Har ni tips på veckoplanering av mat kombinerat med 5:2 så tar jag tacksamt emot alla era tips. Känner mig väldigt idefattig efter veckor av snabbmat och omeletter.

Soliga hälsningar

Gillar

Kommentarer

  • 29 juli 2014 21:48

    Inga tips men lycka till! :)

     

  • 30 juli 2014 16:39
    gittan52
  • 30 juli 2014 12:08
    Lassas

    Jag har kört 5:2 hela hösten och våren. När semester kom funkade det inte med alla tillställningar, föräldrar, barn och kompisar. Jag och min man började om i går och det gick jättebra. På måndagar när även min pappa är på företaget brukar vi dricka kaffe på morgonen. Till lunch brukar det bli fisk i ugn, färsbiffar, kokt broccoli och morötter. När vi sedan äter middag brukar vi göra våra favoriter - vitlök och broccolisoppa, eller också tomatsoppa, (finns under recept här på MD) På torsdagar när vi är själva på jobbet brukar vi bara dricka kaffe och vatten fram till middag då vi kör fisk, kött eller kyckling med grönsaker tgärna broccoli som blivit en stor favorit hos oss, få kalorier och man håller sig mätt. En favorit är köttfärsgratinerad zucchini. Lycka til laugh

Logga in för att skriva en kommentar.