Att paja en rabarberpaj
Kommentarer
-
Vad synd att det blev paj av pajen. Jag tycker sukrin är mycket godare än stevia, det har ingen bismak. Sen vet jag inte om det går att göra nåt slags pajskal av fiberhusk? Jag skulle nog satsa på mandelspån blandat med smör, det ger lite intressant smak också. Kan man ha både som botten och lock. Eller strunta i paj och göra LC-glass och ha smält rabarber till i stället! Å, nu blev jag sugen... ;-)
-
Fiberhusk, vad är det? Ja, kanske ska prova sukrin. Jag gillar idén med blad som man kan se vad det är, och stevia är jättegott i t ex malvate, men det passar inte i allt. Tack för bra om mandelspån och glass!
-
Du skall få ett recept men får mejla det den gick inte in här
-
Fiberhusk är en liten påse med malda psylliumfröm. 0 kolh, sväller väldigt mycket i vätska, jag har använt det till pannkakor t ex. Finns oftast i hyllan med glutenfria bakingredienser. Men ärligt talat tror jag mandel blir godare! :-)
-
Aha, psylliumfrön är jag bekant med ... men tror också mer på mandel :-)
Logga in för att skriva en kommentar.