Jultallrik
Kommentarer
-
Om du söker på "sill" i livsmedelslistan hittar du både "Ansjovis skarpsill inlagd", "Matjessill konserv" och "sill" men jag har lagt in Abbas västkustsill som eget livsmedel eftersom jag föredrar den. Du är plusmedlem, så du kan också lägga in egna livsmedel :-)
-
De livsmedel som finns från början i Matdagboken är de som Livsmedelsverket har i sin databas, det är inte Johan o co som sitter och lägger in något. Vill vi ha något utöver det som SLV lagt till får vi göra det själva. Men det är inte så supersvårt, kolla in punkt 2 i den här länken: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=info&PageID=49[/LANK] :-) Jag tror det finns en fråga om samma sak i forumet också, om hur man lägger till livsmedel.
-
Jag hittade "salt sill urvattnad" och skrev in det, men LadyG s förslag om att lägga in t.ex Abbas sill är bra, det är ju bara att läsa på burken. Alltid lär man sig nå´t nytt.
-
Tack gulliga du, för kommentaren om skumtomtar. Nu känns livet kul igen. /Mirre - LCHFtjej
-
Ok, jag får lägga till. Nu blir det dock inte mer sill i år. Jag äter bara julmat en gång. Men brunkål skall jag försöka se vad det har för kalorier för det måste jag få en bit till jul.. Tack för alla tips
Logga in för att skriva en kommentar.