icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag skriver nog här rätt sporadiskt, när jag vill skriva av mig om glada eller ledsna saker. Ska försöka bli bättre på att vara kontinuerlig dock. :)
6 juli 2011 12:54
7

Uppdatering & babbel.

Jag är ju usel på att skriva här. That I know. Men, hitills går det ganska bra. Jag håller mina kolhydrater någorlunda, jag är fortfarande lite för dålig på att få i mig mitt fett och det jag behöver men det är ju ett problem som inte är så fruktansvärt jobbigt. Senaste invägning gav en ynka viktminskning på 3 hekto, men jag hänger inte läpp. Det är framför allt så att jag vill att huden ska hänga med viktminskningen så det får gärna gå långsamt om bara den hänger på. Igår försökte jag göra kokospannkakor à LCHF. De blev icke jättesmarriga. Tyvärr. Jag har fastnat lite i någon slags ägg + bacon-grej. Jag som aldrig gillat bacon förut. Jag bävar för den dagen då jag förätit mig på ägg. Vad ska jag äta då? Ägg är en life saver. I övrigt så har jag haft mensvärk i snart två veckor nu, och igår kom det "äntligen" igång. Inte okej med så lång mensvärkstid. Sedan i förrgår har den gjort mig gråtfärdig och jag går fortfarande på ipren. Nåja. Finns inget att göra åt det. Som tur är så är jobbet lugnt som en filbunke så jag känner mig rätt fri. Igår jobbade jag hemifrån, under ett varmt täcke. Det var en bra lösning för att slippa gråta av smärta på kontoret. Snart semester! Då ska jag unna mig tid för träning och vila. Och att laga riktigt bra och inspirerad mat. <3

Kommentarer

  • 6 juli 2011 15:03
    Kokospankakor kan bli för mycke kokos. Jag blandar i lite mandelmjöl med kokosen då funkar det bättre.
  • 6 juli 2011 15:56
    Jag tyckte framför allt att de blev svårstekta och lite för äggiga för att kännas pannkakiga. Men jag kanske kan testa med mandelmjöl också...
  • 6 juli 2011 17:40
    Lät du kokosen stå och dra innan du stekte dem. Du kan ju med tillsätta lite husk el pofiber till smeten för att få fastare konsistens på det hela
  • 6 juli 2011 18:00
    Jag lät den stå i en timme ungefär. Hade en matsked husk i också men det hjälpte inte. :/
  • 6 juli 2011 18:04
    Vet pankisarna kan vara knepiga inna man hittar recept som passar. Har flera olika men glömer alltid vilket som funkar så misslykas oftast*L*
  • 6 juli 2011 18:21
    Man får väl helt enkelt prova sig fram och hoppas på det bästa. :)
  • 6 juli 2011 18:23
    Precise övning ger färdighet

Logga in för att skriva en kommentar.