icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har en egen blogg här:
lchf-peter.blogspot.com

Kör LCHF.
20 mars 2010 13:11

Naturen är fantastisk

Ytterligare ett föredrag av den berömde kocken Dan Barber. Den här gången om foie gras, fet lever från anka eller gås, som betraktas vara en utsökt delikatess.

Kontroversen kring foie gras är gavage, tvångsmatning av fågeln, för att levern ska bli fet. Barbers tal visar dock att om vi samarbetar med naturen istället för att försöka tvinga den, belönar naturen oss rikligt.
- Varför säljer du inte din foie gras till de berömda kockarna?
- De förtjänar inte min foie gras.
- Vad tycker du om vanlig foie gras?
- Den är en förolämpning av historien.
Mycket inspirerande och hoppingivande.

På engelska. Engelsk textning finns nertill bland kontrollerna.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.