Bara mörkt...
Kommentarer
-
Det är alldeles riktigt, fortsätter du med mörkt så kan du inte äta Marabou eller något liknande sen. Det blir alldeles för sött. På så vis känner man hur mycket socker det är man har ätit innan. Jag äter mycket hellre mörkt.
-
Samma här! 70 %-ig passar mig. Hoppas kunna vänja mig vid +80 också, men än så länge är det för bittert, och jag riskerar att ta nåt annat än choklad om jag bara har det hemma. Och det är ju chokladen jag är sugen på! Förr åt jag lätt 200 gram marabou på en dag, ja, mer om jag var hemma och kunde äta "i fred". Nu räcker 100 gram minst en vecka. Bäst är om jag har den i små munsbitar i en skål i en hylla högt upp, då tar jag bara en 2- 3 grams bit (och ser inte resten) till kaffet/rödvinet och är supernöjd med lyxen!
-
Ja det är ju så gott och lyxigt och det går ju inte att moffa i sig som en vanlig, ljus, chokladkaka. Ett stort plus är ju alla antioxidanter som finns i!
Logga in för att skriva en kommentar.