Tradigt
Kommentarer
-
Jag tror grejen ligger i hur man tillagar grönsakerna. Kokar du dem bara blir det ju tråkigt i längden. Gör grönsaker i ugn, gör mos av broccoli och blomkålen (godare än potatismos). Gör en muossaka med aubergine, fetaost och lammfärs, ljuvligt gott!. Spenat är supergott, både som soppa och i stuvning (utan mjöl såklart!).Lycka till!
-
Idag gjorde jag rättikagratäng. Innehåller 2,5 kolisar/100 gram och jag fick den precis som potatisgratäng. SKITGOTT! Sen har jag gjort broccolipuré, blomkålsmos, stuvad vitkål osv. Men oftast nöjer jag mig med lite tomat, spenat och paprika tillsammans med olivolja och vit balsamvinäger. Jag tycker inte maten är enehanda över huvudtaget. Det var värre när man åt pasta och ris och potatis. Sånt blev det ju typ varje dag i mängder. Enahanda om något. Vill du ha lite recept så säg till. Och lycka till =)
-
Ni har så rätt. Egentligen är det jag som är enahanda, som hella tiden gör samma sak med grönsakerna. Antingen blir det sallad eller så wokar jag.
Logga in för att skriva en kommentar.