icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Har nu lyckats gå ner 14 kg med hjälp av dagliga powerwalks och godis/kak/chips/alkoholförbud på vardagarna (nästan iallafall). Nu hoppas jag att jag kan hålla min nya vikt på 55 kg också, det är ju det som är det svåra! Men med tanke på att jag har ändrat hela min livsstil och trivs väldigt bra med det så ska det nog inte vara några problem... Det har ju funkat i snart ett år!

Här skriver jag om allt möjligt, både mat, motion och andra tankar... Skönt att få skriva av sig ibland och då hjälper denna sida!
5 september 2010 21:37
3

Kesella-time

Idag köpte jag Kesella för första gången, tänkte prova det för omväxlings skull...  Men jag köpte Kesella vanilj så det är nog mycket socker i den... Det är väl mycket protein i Kesella eller varför har jag fått för mig det? Vad ska man göra med den egentligen? Man kan väl inte äta den bara som den är, blir inte det "för mycket"? Känns som att jag skulle klökas om jag gör det, typ som att bara äta vaniljsås eller cremefraiche... Hmm... Vad brukar ni ha till/i er Kesella?

Kommentarer

  • 5 september 2010 21:41
    Kicka
    Jag brukar äta en kesella lätt med lite vaniljsocker i och frusna bär - supergott och massa proteiner! Och väldigt mättsamt. Äter som kvällsmat :)
  • 5 september 2010 22:05
    Kessella vanilj är supergott till fruktsallad. Bjuder på det ibland när man vill hålla det enkelt. Annars är en bra idé att röra i vaniljstång och honung, agave eller råsocker i vanlig kesella. Vet man precis vad det är man äter. =)
  • 5 september 2010 22:56
    Kesella vanilj är supergott!!! Jag har alltid ca en matsked "utklickat" på min havregrynsgröt varje morgon. Sen är det också supergott att ha till tex frysta jordgubbar som mellanmål eller till äppelklyftor i ugn till efterrätt... Vanlig kesella/kvarg brukar jag blanda i tex yoghurt eller keso till mellanmål, då äter jag gärna med lite frön eller frukt i och jag brukar blanda ner vaniljpulver för att få lite smak på det.

Logga in för att skriva en kommentar.