Kesella-time
Kommentarer
-
Jag brukar äta en kesella lätt med lite vaniljsocker i och frusna bär - supergott och massa proteiner! Och väldigt mättsamt. Äter som kvällsmat :)
-
Kessella vanilj är supergott till fruktsallad. Bjuder på det ibland när man vill hålla det enkelt. Annars är en bra idé att röra i vaniljstång och honung, agave eller råsocker i vanlig kesella. Vet man precis vad det är man äter. =)
-
Kesella vanilj är supergott!!! Jag har alltid ca en matsked "utklickat" på min havregrynsgröt varje morgon. Sen är det också supergott att ha till tex frysta jordgubbar som mellanmål eller till äppelklyftor i ugn till efterrätt... Vanlig kesella/kvarg brukar jag blanda i tex yoghurt eller keso till mellanmål, då äter jag gärna med lite frön eller frukt i och jag brukar blanda ner vaniljpulver för att få lite smak på det.
Logga in för att skriva en kommentar.