2.
Men jag överlever utan fotografier ikväll; skulle nog i alla fall inte orka engagera mig med det oändliga redigerandet. Photoshop är en fin tidsdödare ibland men jag har bara ingen lust för det just nu.
Vill hellre värma gårdagens färsbiffar; leka samman blomkålsmos; frisera en vacker sallad och ha middagen färdiglagad tills familjen famlar in i huset.
And wine, oh dear - don't forget the wine.
Edit: Varför ger de flesta mig märkliga blickar när jag saligt talar om blomkålsmos? It seems like most people haven't even tried it, vilket är tragiskt. Blomkålsmos är essensen av ljuvlighet. Att först koka blomkålen lättsamt mjuk; inte alltför mycket för då blir den vattnigt förstörd; och sedan mosa den tillsammans med vafan man än vill. Jag använder helst smör och lite grädde för att göra den krämig, men det går lika bra att mosa den au naturellt vilket gör den mer.. kalorifattig, I guess. Eller använda mjölk istället för grädde. Eller bara smör. Eller.. eller! Salta, peppra, älska blomkålsmoset.
Kommentarer
-
Haha jag försöker också pracka på min omgivning med detta älskade blomkålsmos! Det har funkat på en arbetskompis som också blev fast, även min sambo som smakade på det gillade det mer än potatismos. Gott är det :)
Logga in för att skriva en kommentar.