icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 46- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka.
24 oktober 2021 11:39
2

Brysselkål med bacon och parmesan

c00ee5fb-1d4d-482b-8e91-b28289ac4fd9.jpeg

Här kommer ett supergott recept på ugnsrostad brysselkål som fått sällskap av bacon och parmesan. Jag serverade kålen som tillbehör till en bit kött och kan tänka mig att den även gör sig bra till kyckling. Du som är plusmedlem hittar även receptet här.

Ingredienser till 4 portioner:        

  • 700 g Brysselkål

  • 1 paket(er) a´140 gr Gris bacon

  • 80 g Parmesanost hårdost riven fett 30%

Gör så här:

  1. Ansa brysselkålen och dela därefter på mitten. Är de mycket små kan behövs de inte delas. Lägg därefter i en ugnssäker form.
  2. Skär bacon i strimlor. Strö därefter över brysselkålen.
  3. Sätt in i 200 graders ugn ca 20 minuter. Rör runt efter halva tiden.
  4. Tag ut formen från ugnen och strö över finriven parmesan.

 

Till en köttbit eller till kyckling. 

Gillar

Kommentarer

  • 25 oktober 2021 07:21
    Bella50

    Gött- götti- gött- gött....😋✌️

    Så´n mat är my cup of tea. 👏👏😄

    Ha´ de´ bra nu  Jessica 🥰👍

    Senast uppdaterad 25 oktober 2021 07:24

  • 27 oktober 2021 05:13

    Supergött :) Önskar dig detsamma Bella!

Logga in för att skriva en kommentar.