icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 46- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka.
4 maj 2019 19:12

Cajungrillad kyckling

bd6078a7-ae39-4096-81e4-aa5c6c73ccb4.jpg

Het och god kryddblandning som passar både till kyckling, fläskkött och lax. Går bra att steka i ugn, men blir ännu godare på grillen.  Uteslut socker i kryddblandningen om du önskar. Jag brukar serverar rätten med en vitlökssås baserad på crème fraiche som smaksätts med lime och honung. Till detta serverar jag en sallad på mango, tomat och avokado. Hur gott som helst :D Du som är plusmedlem hittar även receptet här.

Ingredienser 4 port:     

  • 0.5 msk Farinsocker
  • 0.5 msk Oregano
  • 0.5 msk Lökpulver
  • 0.5 tsk Cayennepeppar
  • 1 msk Grovmalen svartpeppar
  • 1 msk Salt
  • 1 msk Rökt paprikakrydda
  • 1 msk Spiskummin
  • 1 msk Chilipulver
  • 600 g Kyckling bröstfilé u skinn rå

Gör så här:

  1. Blanda ihop alla kryddor.
  2. Vänd fileérna i kryddblandningen så de täcks.
  3. Grilla till kycklingen är genomstekt.

 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.