Hemmagjord kebab
Blev tipsas av en vän att göra hemmalagat kebabkött och gud vad gott det blev! Varför har jag inte gjort det här tidigare?
Det är lite tidskrävande då det ska stå många timmar i ugnen, men jag kan inte säga att det var jobbigt eller svårt att göra det. Ska lägga in receptet här på MD så ni får tillgång till receptet
Gillar
Kommentarer
-
Då tackar jag dig för recept på din Avokadoremoulad.
whow va gott. En ny favorit alla gånger.🌹👍👏
-
Kul att höra Bella!
-
Hur fick du till skavet så det liknar riktig kebab?
-
Kebabsallad är mums :)
-
Skar med en trancheringskniv. Det ska även gå att hyvla med osthyvel, men jag lyckades då inte med detta :D
-
Ser väldigt gott ut!
-
Recept är önskvärt. 🌹👍
vilken dressing har du till ? Det är ett måste här. 😬👏
-
Jag gör en enkel sås på hälften yoghurt 0,5 dl (rysk, grekisk eller turkisk) hälften creme fraiche 0,5 dl och blandar med 2 tsk chilisås och 1 tsk sambal oelek. Spär såsen med vatten till önskad konsistens
. Ovanstående räcker till 2 pers
-
Uppskrivet i receptpärmen. Tackar 👏🌹
hur gör du köttet och vilka kryddor ? 😬
vill gärna prova detta. Är rätten fet nog för LCHF ?
-
Receptet kommer inom kort här på MD
Logga in för att skriva en kommentar.