Kesowrap
Här kommer ett recept på en wrap gjord av keso och ägg som just nu visas flitigt i olika sociala kanaler. Wrapen har ett högt proteinintag och ett lågt kolhydratinnehåll. Smaken är neutral varpå den går att fylla med i stort vad som helst. Du som är plusmedlem hittar även receptet här.
Ingredienser till 3 portioner:
- 1 nypa Salt
- 1 krm Grovmalen svartpeppar
- 500 g Keso färskost fett 4%
- 4 st Ägg konventionellt rått
Gör så här:
- Mixa keso och ägg i en stavmixer.
- Bred ut på en bakpappersklädd ugnsplåt så den täcker hela plåten. Salta och peppra.
- Ställ in i 180 graders ugn ca 30 minuter. Håll koll så den inte får för mycket färg, täck i så fall med folie. Låt svalna helt innan servering.
Serveringstips
Fyll med valfri fyllning. Empelvis ost, skinka och senap, eller lax och avocado, tonfiskröra, etc.
Gillar
Kommentarer
-
Tack! Ska testas! 👌😋
-
Ja gör det, du kommer garanterat gilla den
-
Superenkel att göra och verkligen god! Funkar jättebra att vika till en wrap också! 👍😋
-
Wow... 1000 🙏... Detta blir "sista måltiden" före min dygnsfasta imorgon.
Fyllningen ska jag fundera på 🤔
Ha det bäst Jessica 👍
-
Hoppas det ska smaka😊
Ha det fint du med!
-
Jessica. 1000 tack för tipset.
Jag gjorde den igår...👌😋
Fylld med en röra på knaperstekt strimlat bacon, hackad rödlök, cf & majjo, svartp. .
Jag kommer att testa denna som pizzabotten vid tillfälle. Älskar enkla goda recept.
Så här blev min "rulle" med bästa OCH enklaste Pizzasalladen till.
Må så gott 👌
Senast uppdaterad 12 juni 2024 09:35
-
Wow, ser väldigt gott ut😋
Bra tips med pizzabotten👍🏻det ska jag också testa.
-
Ser jättegott ut Bella, ni som har gjort den gå gärna in på receptet och ge det betyg och ladda upp bild om ni vill. Då blir det ännu roligare!
https://www.matdagboken.se/recept/kesowrap
-
Okej, tack det ska jag göra.
Logga in för att skriva en kommentar.