Kolgrillade salsicciaburgare
Igår lyste solen äntligen med sin närvaro och vi passade på att kicka igång grillsäsongen. Det blev en hamburgare som kombinerades med innehållet av salsicciakorv. Blev riktigt lyckat och alla middagsgäster gav tummen upp :D
Du som är medlem hittar även receptet här.
Ingredienser till 5 portioner:
- 500 g Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris)
- 300 g Salsiccia italiensk korv
Gör så här:
- Lägg ner färsen i en bunke.
- Skär av änden på korven så det går att trycka ut fyllningen från skinnet ner i färsen.
- Blanda ihop väl och forma till hamburgare.
- Grilla några minuter på varje sida.
Gillar
Kommentarer
-
Jessica...nu har du gjort det igen !!
Detta inte bara låter gott..det SER så gott ut att det vattnas i munnen.
Måste testas . Tack 👏👏
-
Tack, det blev väldigt gott om man får säga det själv :D Egentiligen så enkelt, men det blev en helt annan smak på hamburgaren tack vare kryddorna från salsiccian
-
Ska till butiken imorgon....😄😋👍
Logga in för att skriva en kommentar.