LCHF: Grillad sparris med bacon och parmesan
Det fina vädret och värmen håller i sig! Älskart! Spenderar det mesta av min vakna tid utomhus och kvällarna avslutas nästan uteslutande vid grillen. Igår blev det kycklinglår och till detta blev det receptet som presenteras nedan. Enkelt, men ack så gott. Du som är plusmedlem hittar receptet här.
Ingredienser till 4 portioner:
0,5 krm Svartpeppar
1,0 nypa Flingsalt
1,5 msk Olivolja
50,0 gram Parmesanost hårdost riven fett 30%
1,0 paket(er) a´140 gr Gris bacon
500,0 gram Sparris grön el vit
Gör så här:
1. Strimla baconet och stek knaprigt i ett stekjärn.
2. Grilla sparrisen på medelvarm glöd. Vänd emellanåt.
3. Lägg sedan upp sparrisen på tallrik, strö över bacon och hyvlad parmesanost.
4. Ringla över olivolja och krydda med salt och peppar.
Gillar
Kommentarer
-
Det lät smaskigt!
Logga in för att skriva en kommentar.