LCHF julgodis
Kommentarer
-
Detta är en "ny" värld för mig, och jag frågar på :) Tack för svaret! Du kanske vet något om Stevia också, och när det ena eller andra bör användas, och vad jag förstått så är även det i små mängder.
-
Jag vill svara att det beror på vad man jämför med, vilka mängder man använder och hur ofta:) Sukrin eller Erythritol är en sockeralkohol. Erythritol finns naturligt i bland annat päron, meloner och svamp. Sukrin görs genom fermentering (jäsning) av kolhydraterna (dextros/glukos) i frukten. Man tillsätter en bakteriekultur till glukosen, som sedan omvandlas till Erytritol. Hur "naturlig" processen eller utvinningen är, vågar jag inte svara på, men en tesked någon gång om året tror jag varken gör från eller till :)
-
Bra att ha ett godisrecept alá LCHF. Kram Pia
-
Ja ibland sitter det fint med något "sött" och gott :)
-
Hej, vill bara fråga om sukrin, jag läste att det inte var så bra, någon som vet? tacksam för svar :) Recepten låter väldigt goda annars! Och lite gott vill man ju ha :)
Logga in för att skriva en kommentar.