icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 46- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka.
16 december 2017 18:32

LCHF: Ris a´la malta

22f8bef8-7c6a-4eb1-be15-0b575c57da91.jpg

I den här varianten har vi bytt ut grötriset mot keso! Mängden grädde kan ökas eller minskas efter tycke och smak. Finns det utrymme kan man även göra en "sylt" av frysta jordgubbar som man låter koka ihop några minuter på spisen. Du som är plusmedlem hittar receptet här. Önskar er alla en mysig tredje advent! 

Ingredienser 5 portioner:
500,0 gram Keso färskost fett 4% 
3,0 dl (ovispad) Vispgrädde fett 40% 
1,0 nypa Vaniljpulver
2,0 tsk Kanel

Gör så här:
1. Vispa grädden och tillsätt lite vaniljpulver.

2. Blanda den vispade grädden med keson.

3. Strö över lite kanel och servera!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.