LCHF snabbmat
Idag svängde jag ihop en shirataki carbonara (på ett nitritfritt ekologiskt bacon) och det tog max 10 minuter. Hackade baconet och lät det steka på medelvärme i en stekpanna. Under tiden baconet stekte rev jag parmesanosten. När baconet fått fin färg hällde jag ner de avsköljda shiratakinudlarna, därefter tillsatte jag ett par äggulor och rörde runt till önskad konsistens. Smakade av med salt och peppar och toppade med parmesanosten. Himmelskt gott!
Gillar
Kommentarer
-
De nudlarna går verkligen att använda till allt! :-)
-
Verkar helt galet gott
! Denna rätt ska absolut provas
.
Tack för receptet!
-
Tummen upp för det tipset :-)
-
Säger som Johan
för tipset har nämligen såna nudlar hemma men ibland vet jag inte vad jag ska använda dom till. Tack Jessica!!
-
Det måste prövas har massa sådana nudlar hemma som snart går ut har jag för mig!
Logga in för att skriva en kommentar.