Melonsallad med fetaost och rostade solrosfrön
Sjunger sommaren på sista refrängen nu? Grillern går fortsatt varm och till detta serveras en rad olika sallader. Den här med melon och fetaost passar riktigt fint till grillad kyckling alternativ grillat fläskkött. En portion sallad innehåller 199 kcal, 10 g fett, 9 g protein och 16 g kolhydrater. Lägger du till 125 grillad kycklingfilé innehåller hela måltiden endast 330 kcal, 10 g fett, 37 g protein och 16 g kolhydrater. Du som är plusmedlem hittar även recpetet här.
Ingredienser till 4 portioner:
400 g Nätmelon 400 g Vattenmelon 40 g Ruccolasallat 0.5 dl Solrosfrön torkade 150 g Fetaost fett 16%
Gör så här:
- Kärna ur melonen och skala den. Skär köttet i lite större kuber, ca 2x2 cm. Lägg i en skål.
- Smula ner fetaost och ruccola. Blanda runt och lägg upp på ett stort serveringsfat.
- Rosta solrosfröna i torr panna och häll därefter dessa över salladen.
Gillar
Kommentarer
-
Det ser gott ut :) tack för tipset.
Logga in för att skriva en kommentar.