icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en träningstokig 46- åring med siktet inställt på en frisk och stark kropp. Jag har ätit lågkolhydratkost under många, många år. Jag kör en mix av paleo och LCHF vilket betyder mindre frukt med tillägg av några få  mjölkprodukter. Intresset och hälsofördelarna jag fick av kosten gjorde att jag blev ännu mer intresserad och insåg att det här var något som jag skulle vilja jobba med. Hjälpa folk att må bättre, med hjälp av rätt sorts mat och här är vi nu. Diplomerad kostrådgivare via Anna Hallén utbildningar. Redo att hjälpa och peppa dig på vägen till att nå ditt hälsomål! Om det så gäller viktnedgång, hålla vikten, må bättre, träna på lågkolhydratkost, eller bara få orken tillbaka.
1 mars 2022 12:07
2

Parmesanpanerad fisk med tartarsås

4fb03310-85ca-447b-9508-8d78a1176b17.jpeg

Här kommer ett recept på en fisk med frasig panering med smak av parmesan. Fisken serveras tillsammans med tartarsås och kokt potatis. Håller du nere på kolhydraterna kan du byta ut potatisen mot kokt blomkål. Du som är plusmedlem hittar även receptet här. 

Ingredienser till 4 portioner:     

  • 1 krm Grovmalen svartpeppar

  • 1 tsk Salt

  • 600 g Torsk rå

  • 1 dl Parmesanost hårdost riven fett 30%

  • 0.5 Dl Pofiber - Potatisfiber, Semper

  • 1 st Ägg konventionellt rått

  • 0.5 dl Majonnäs fett 80%

  • 0.5 dl Kvarg färskost fett 10% Kesella

  • 0.5 dl Bostongurka

  • 15 g KAPRIS CAPOTES SANTA MARIA

  • 1 msk Citronjuice färskpressad

  • 500 g Potatis kokt

  • 2 msk Smör fett 80 %

Gör så här:

  1. Blanda ihop majonnäs, kesella, bostongurka och kapris i en skål. Smaka av med salt och peppar och ställ i kylen.
  2. Klappa fisken torr med hushållspapper. Krydda med salt och peppar.
  3. Doppa fisken i pofiber, därefter i uppvispat ägg och slutligen i parmesan. Stek sedan i smör ca 5 minuter på varje sida.
  4. Servera fisken tillsammans med kokt potatis och tartarsås.

Gillar

Kommentarer

  • 1 mars 2022 22:33
    Bella50

    Låter smarrigt som alltid ,  Jessica 👍

  • 2 mars 2022 19:24

    Tack Bella🤗

Logga in för att skriva en kommentar.