icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej! 

Jag är en kvinna på 40 år, "normalbyggd" och har tre barn.
Första gången jag prövade LCHF var augusti 2014. Jag hade aldrig bantat, aldrig prövat någon diet, aldrig funderat så mycket på min vikt. Jag ville då leva gott men byta livsstil - sluta småäta. Jag har aldrig mått så bra som då samt kom igång med träning. Jag gick ner 7,4 kilo (typ 15 smörpaket) på 5 månader!
​Nu är det mars 2016 och jag har "LCHF-tänket" men har börjat fuska mer och mer och det visar sig på vågen. Nu får det räcka. Idag börjar jag KICKSTARTsprogrammet LCHF!

Viktminskningsresa år 2014:
Vecka 1 (11/8) - 62 kg
Vecka  2 (17/8) - 60 kg
Vecka 3 (24/8) - 60,8 kg
Vecka 4 (31/8) - 59,8 kg
Vecka 5 (7/9) -  59,8 kg
Vecka 6 (14/9) - 58,8 kg
Vecka 7 (21/9) - 58,5 kg
Vecka 8 (28/9) - 58,5 kg
Vecka 9 (5/10) - 57,9 kg
Vecka 10 (12/10) - 57,3 kg
Vecka 11 (19/10) - 57,2 kg
Vecka 12 (26/10) - 57,1 kg
Vecka 13 (2/11) - 57 kg
Vecka 14 (9/11) - 56,2 kg
(7/12) - 55,1 kg (Total minskning 6,9 kg)

År 2015:
15/1-15 - 54,6 kg (Total minskning 7,4 kg)

​År 2016
28/3-16 - Börjar med kickstartprogrammet - 59,9 kg
5/4-16 - 57,2 kg
2 september 2014 22:01
5

Dag 23 - Morot

Jag har ätit rivna morötter till lunch idag men läste jag senare att det får man inte som LCHFare.

Skulle behöva en liten bok över vad dom gäller...

Gillar

Kommentarer

  • 2 september 2014 22:10
    Kitty57

    Ingen fara med en morot :-)
     

  • 2 september 2014 22:28

    Det är väll olika hur hårt man kör, jag har haft vänner som LCHFat,  en åt  av dem vet jag att inte åt morot, men de andra gjorde det^^

    morgot är ju så gott - och nyttigt ;D  Så ät du det med gott samvete

  • 2 september 2014 23:52
    calice
    kolla kostdoktorns hemsida!
  • 3 september 2014 07:21

    Vill du läsa så rekommenderar jag Enfeldt, Hexeberg eller Skaldeman - annars kan man antingen tänka att man bara köper livsmedel med högst 4% KH i eller att men äter högst 20 g KH per dag. Det senare sättet är krångligare rent matematiskt, medans man lär sig, men friare i längden. Jag äter tex ofta en klick kaviar på mina ägg, kaviar innehåller ca 12% kh men en klicks innehåll är nästan försumbart. Jag äter också både sylt och ketchup - det är nämligen sådant jag alltid ätit så sällan att det inte är något problem för min kost som helhet. Blev du klokare?! Fråga igen annars...

  • 3 september 2014 10:06

    Tack alla och speciellt @LCHFtjej som alltid kommer med goda råd.

Logga in för att skriva en kommentar.