God mat!
En hektisk vecka, men det har gått riktigt bra. Maten är riktigt god, lite små portioner, men man vänjer sig. Jag kan inte vara utan kaffe och det tycker jag inte om utan mjölk, så mitt fusk har bestått av mjölk i kaffet. Men jag försöker dra ned på måltiderna, det får jag göra i alla fall, för de rymmer för många kalorier för mig, men det går bra. Vikten går ungefär som Asia börsen, mest nedåt, men med några dagar i mellan som är uppåt. Det räknade jag med också, för nedgången var lite kraftig i början. Trots uppgången i dag på ett helt kilo, då ligger jag som jag ska göra i början av nästa vecka, så det tycker jag är acceptabelt. Inte så mycket träning, men jag har försökt få patienterna på jobbet som bor nära lokalen, så då har jag kunnat promenera mellan dem. Det är inte illa att kunna motionera på jobbet. J I morgon är jag ledig så då blir det mera träning.
Kommentarer
-
Jag förstår att du äter enligt LCHF. På vilket sätt är mjöl i kaffet fusk? Själv har jag vispgrädde i mitt kaffe.
Men den kost du äter nu så tror jag inte att du behöver känna någon större press på dig att du måste träna också. Du kommer förmodligen att tappa vikt långsiktigt, även om det på dygnsnivå kan gå lite upp och ner.
-
Det finns jo kalorier i mjölken så därför drar jag de kalorierna från min dos på 1362 kkal om dagen. Jag har gått på LCHF tidigare och inte gått ned, så därför följer jag kalorierna slaviskt nu. Det går jo jättebra än så länge. Jag stressar inte med träningen så länge det går enligt min plan. Nu är jag där jag ska vara den 4. februari, fast jag är medveten om att man går lite mera ned i början. Jag jobbar mycket fram till 19. februari. Efter det har jag det lugnt och kan träna mera. Jag lyssnar på min kropp och förstår att de råd jag fick från er på bloggen var bra. Man ska inte gå för fort framåt. Kroppen måste få hänga med. :D
-
Libby, tror inte det är kalorierna som är boven i mjölken riktigt utan att mjölk innehåller kolisar. Om du inte tar så mycket mjölk är grädde att fördra pga färre kolisar.
Själv är jag en 50/50 mjölk och kaffe typ så jag skippade kaffet i fyra månader tills jag upptäckte äggmjölk!Finns massor av recept om du vill prova. Jag har landat på 8g smör och 8g neutralt kokosfett, ett ägg och 2 dl hett vatten. Ägget pastöriseras vid 75 grader så det är inget rått ägg :)
Njut på av kaffet!
-
Jag har levt på kalorifattig kost rätt länge så då tog jag minimjölk i kaffet. Har kommit upp i standardmjölk nu, tycker inte det smakar gott med grädde i kaffet, men det är jo en vanesak. Jag tror jag börjar blanda 50/50 standard /grädde. Jag är kanske i grädde innan kickstarten på 4 veckor är slut ;)
-
Hehe, gillar inte heller grädde i kaffet :)
Tuffa på du i eget mak och egen smak ;)
Logga in för att skriva en kommentar.