icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Det här är min väg från mjuk överjäst vetebrödsdegmage till fast ojäst rågbrödsdegmage ;-)
24 maj 2010 09:28
1

Boktips 2

Förra veckan skrev jag om en bok som verkligen har peppat och roat mig när jag behövt inspiration och motivation. Charlotta Flinkenbergs "Viktiga boken - från godisråtta till storlek 38"

Idag vill jag slå ett slag för en kokbok. "Saras kök - genvägar till det goda livet" av Sara Begner. Det är ingen smalmatsbok men goda ganska lättlagade rätter, ofta med en hel del grönsaker. Jag brukar äta lite mindre än en hel portion och det har i matdagboken blivit jättebra.

Mat som känns lite lyxig tycker jag =)

Kommentarer

  • 24 maj 2010 11:09
    Mat för liv och lust - den är bra kokbok. Jag hejar på dig också! Midsommarfin du kommer bli!

Logga in för att skriva en kommentar.