Matupplevelse
Vi har varit en del på resande fot genom åren. Både utomlands och inom Sverige. Förutom att se och göra saker så är ju hotellfrukosten och maten en stor del av upplevelsen. Allt gott som brukar erbjudas på frukostbuffén och utsökta middagar som man blir serverade med fina uppläggningar och av trevlig personal.
På hotell Lappland i Lycksele som vi var till i helgen så vart jag så besviken på frukosten. Äggen var kokta mest troligt kvällen innan och hade legat i kylskåp över natten. De var iskalla. Småbaguetterna, såna de bakar av i ugnen själva, var också förberedda och hade legat och segat och torkat till sig. De var inte alls krispiga på ytan och mjuka inuti. Dekorationen på uppläggningsfaten som diverse pålägg var upplagda på såg ut att ha varit ute i och vänt i köket en miljon gånger. Och jag som älskar leverpastej blev så besviken när det var såna torrfläckar på den, såna som blir när de står framme för länge. Och sen fanns ingen varmmat såsom äggröra, bacon och pannkakor. Dag två såg jag inte allts fram mot frukosten :-(
På lördagskvällen gick vi till deras fin restaurangkåta och skulle äta 40-årsmiddag. Döm om vår förvåning när det var brickmiddag. Man skulle alltså ta bricka och beställa mat i kassan, gå och sätta sig och sedan ropade de upp ens nummer när maten var klar. Ingen servering där inte och maten var klar på ett kick...micrad??? Jaja, det var ganska (men bara ganska) gott men det kändes så billigt på något sätt fasten det inte var billigt på något sätt.
Matmässigt var resan en mindre katastrof med andra ord. Tur deras affär hade samma goda chips och godis som affärerna hemma =)
Kommentarer
-
Ring till dem!! Förklara hur du upplevde det, det är ok att göra det du har faktiskt betalat för att bo och äta där. Om du hade köpt en tröja eller ett par byxor och sedan var ena benet eller ena armen för kort så skulle du ju gå tillbaka med dem.... Förklara för dem vad det var du blev besviken på och hur dina förväntningar var, prata med hotellchefen.... Kramar
Logga in för att skriva en kommentar.