icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Det här är min väg från mjuk överjäst vetebrödsdegmage till fast ojäst rågbrödsdegmage ;-)
7 juni 2010 11:32

Middagstips

Marockanska färsbiffar med couscous. Snabb, lätt och bra middagsmat med lite nya smaker som jag hittade på Allt om mats hemsida.

För 2 personer.
Blanda 250 gram nötfärs med 1 krm kanel, 1 krm ingefära, 1 krm kardemumma och 0,5 tsk salt. Stek i lite olivolja.

Servera med couscous som du blandar ner squashbitar i innan du häller på hetvattnet. (Jag tog blomkål istället då det inte fanns ångon squash på affären, gick ockås bra)

Strimlad parika och små tärningar av ett par torkade aprikoser passar alldeles lysande till.

Peppar fanns inte med i receptet men jag tyckte det behövdes, men annars tyckte jag det var jättegott.

Smaklig måltid!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.