icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Det här är min väg från mjuk överjäst vetebrödsdegmage till fast ojäst rågbrödsdegmage ;-)
1 augusti 2010 22:14
1

Semestertider...

...är stressiga tider. Far runt på diverse grejer dagarna i ända och har inte varit vid någon dator. Saknar verkligen ett skriva av mig här...även om det mest troligt går stadigt uppåt på vågen just nu.

I helgen har vi varit på 30-årskalas hos svågern och systeryster hade gjort en buffe av pastasallad, bulgursalla, potatissallad, såser och röror i all oändlighet. Det var så gott!!

När man har varit på resande fot och ätit snabbmat och restaurangmat både en och två gånger om dagen så är det extra gott med hemlagat.

Till buffen grillade vi entrecote men med alla goda tillbehör var köttet nästan onödigt.

Iaf fick vi med oss en massa rester hem så nu har vi ätit smarriga smårätter till kvällsfika. LYX!!

Kommentarer

  • 2 augusti 2010 16:58
    hej det är gott att äta ute men borta bra men hemma bäst brukar man ju säga o när man får göra sin egen mat då blir det ju bäst tycker jag. vi ska ut o äta nu så nu blir det mycket sådant. idag har vi ätit biffar med lök o lingon o potatis härligt med husmanskost. hälsn yrla

Logga in för att skriva en kommentar.