icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Det här är min väg från mjuk överjäst vetebrödsdegmage till fast ojäst rågbrödsdegmage ;-)
16 juni 2010 12:28

Sopplunch

Idag blev vi bjudna på sopplunch av facket kryddad med lite information och öppen frågestund. Alltid givande och en gratis lunch är ju aldrig fel.

På menyn stod Gulaschsoppa (tillverkad av Felix) med creme fraiche och ostmacka.

Soppan var hysteriskt salt. Jag vet att jag har tänkt på det förut de få gånger jag ätit den men nu tyckte jag det var helt vedervärdigt. Skippade creme fraiche och bröd men tog ett par Gouda-ostskivor och även osten var väldigt salt.

Vi måste ha varit duktiga hemma på indragandet av saltet för jag tycker jag alltid reagerar på att färdigmat är för salt. Slog mig just att de två skinkskivor jag åt til mellanmål tidigare idag också var väldigt salta.

Ska nog starta en kampanj mot saltet....

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.