icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej jag heter Matilda och sen jag flyttade hemifrån och ihop med min pojkvän har jag lagt på mig lite "sambokilon" Har gått upp 20 kg som ska BORT!
Jag spelar rugby på fritiden och nu när säsongen inte är igång försöker jag gymma på egenhand. Målen är att bli starkare och snabbare. Sen skulle det ju vara kul om mina gamla kläder passade igen!

DELMÅL:
75 KG 2011-01-17
70 KG 2012-03-09
65 KG
60 KG
58 KG = MÅL!
10 februari 2011 14:19
3

Mat i magen

Phew vad mätt jag är! kom hem helt vrålhungrig från uni men som tur var fanns det mat över från igår så tryckte just i mig det. Risonin hade sugit åt sig all vätska, så soppan hade blivit en gryta, men det var gott ändå! Sån här mat åt jag väldigt mycket när jag åt vegetariskt (minus kycklingen) så gott :) Var vegeterian i 3,5 år från det att jag var 17 till 20 år, började må illa av kött och äcklades typ av allt så bestämde mig för att börja med vegetariskt istället (fortsatte dock äta fisk). Gav upp efter jag flyttat hemifrån och aldrig orkade laga något ordentligt, levde typ på morotsbiffar och quorn. Bestämde mig då för att börja äta samma mat som min sambo för att slippa laga själv. Jag föredrar fisk och skaldjur samt vegetarisk kost om jag får välja. Älskar dessutom kyckling och köttfärs numera. Trivs med att äta kött nu och tror inte jag skulle gå till baka till att utesluta allt kött utom fisk... men om jag bodde själv skulle det nog bli en hel del mer vegetariskt. Dagens matlåda bestod av: pocherad kyckling, potatis, lök, morot, blandade bönor

Kommentarer

  • 10 februari 2011 15:04
    Ser fräscht och gott ut. :) Här blev det torsdagsmat = ärtsoppa + 1 pannkaka. Dock ingen punch!
  • 11 februari 2011 09:52
    åh en riktig klassiker ju ;) ärtsoppa gillar jag, borde testa göra det någon dag, sambon är lite skeptisk, han har aldrig vågat smaka haha
  • 11 februari 2011 10:30
    Jag brukar göra storkok på rugbyklubben= klart billigaste matchmaten, ca 200 kr för att mata 40 pers! Och då har jag drygt 10 gånger mer kött i än de där plastkorvarna man kan köpa. :) Ska jag äta hemma tycker jag Knorr´s "Soldatens ärtsoppa" är lätt bäst, dubbelt så mycket kött som i dom andra, dessutom konserv, skitbra som "nödmat" om man inte hinner eller orkar laga vettigt. Pappa äter inte kött, han brukar göra egen och röka lite hyvlade strimlor av morot i sin ABU-rök och lägga i för att få rätt stuk. :)

Logga in för att skriva en kommentar.