icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Är en onoff person. Antingen så motionerar jag järnet eller så är det ingenting. Sista året har det varit ingenting och det har lett till katastrof. Nu ska jag ta tag i livet igen och har idag börjat prova något jag aldrig trodde jag skulle prova och det är LCHF. Min stora svaghet är kosten.
23 februari 2011 20:54
3

Fullproppad dag och duktig matmässigt

Har spenderat 13 timmar på jobbet idag.Var där strax efter 7 imorse och gick hem strax efter 20 ikväll. Men har man möten mellan 9-19 så finns det inte mycket tid att göra jobbet på. Det sved i ögonen och jag var tvungen att gå. Maten har ändå funkat. Åt arbetslunch och det blev osso bucco, oerhört gott och en stor portion. Jag kunde utan problem slopa potatisen. Det serverades massa bullar både till morgon- och eftermiddagsfikat. Avstod utan att ens känna mig sugen. Verkligen en ovanlig känsla. Däremot känner jag att vanan i kroppen sinnet är kvar. Det känns mest naturligt att ta bulle. Jag fick verkligen tänka och känna efter och konstaterade att jag inte var sugen och då behöver jag verkligen inte äta. Tryckte i mig en proteinshake mellan 2 möten. När jag kom hem kände jag verkligen inte för att laga mat. Så enkelt det hade varit med några smörgåsar eller en tallrik gröt. Men det blev lite salami, kittost och några tomater. Eg var jag inte superhungrig och det räckte gott för mig. Gillar inte att äta mycket sent heller. Nöjd över maten och att jag inte spårade ut. Just stress är när jag börjar frossa. Det är liksom lugnande att äta.

Kommentarer

  • 23 februari 2011 20:59
    Va bra för dig,, klapp på axeln,, Jag har haft en svull dag på bröd,, men men nya tag för mig o för dig kör hårt,,, Skönt me sånna dagar när det flyter
  • 23 februari 2011 21:26
    bucco?
  • 24 februari 2011 22:11
    osso bucco en italiensk rätt gjort på kalvlägg. Som en gryta kan man säga.

Logga in för att skriva en kommentar.