icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
18 januari 2010 14:17
2

Svårt att lägga in mat.

Det känns som att detta kommer att bli en lite krånglig sida för mig. Nu tänkte jag äta en portion grönsakssoppa som jag hade i frysen. Ytterligare ett exempel på hur lat jag är. Inget fanns som var lockande, efter 3 vändor i kyl, frys och skafferi tog jag fram en låda färdig soppa. Gjorde storkok häromdagen efter ett recept "Mirakelsoppa" i tidningen Amelia. Men hur lägger jag in den? Ska jag göra ett eget recept? Hur vet man vad Matdagbokens färdiga beräkning på Grönsakssoppa, klar innehåller?

Kommentarer

  • 18 januari 2010 14:46
    Du kan lägga in egen mat om du vet kaloriinnehållet per 100gr, annars får du ta var och en för sig, jag håller med dig om att det är svårt ibland att få något från listan. Jag tycker det tar enorm tid, för det är jätt-myvket som jag behövt lägga in. Tex finns inget ekologiskt över huvud taget. Ibland har jag lagt in 10 saker istället för 1, det tar enorm tid.
  • 18 januari 2010 18:10
    Blir det för krångligt att skriva in så skriv vad du äter i ett häfte eller skriv inte alls. Själv har jag aldrig skrivit in vad jag äter och bra har det gått ändå.

Logga in för att skriva en kommentar.