Inför fredagsmyset, fråga!
Kommentarer
-
Jag brukar bara ta italiensk salladskrydda som dippkrydda och blanda med gräddfil/minifraiche. Toppar alla köpta dippar med hästlängder och är mycket billigare :) Tror nog att det är någon form av extra stärkelse i de köpta dippulverna..
-
Close Dip Mix RanchFräsch smak av tomat och lök Läs mer om naturliga ingredienser Näringsinnehåll Per 100g Per port. 3g GDA* % GDA* Per port. Energi (kj) 1495 45 8350 1 Energi (kcal) 355 11 2000 1 Protein (g) 14 <1 50 <1 Kolhydrater (g) 54 1,6 270 1 varav sockerarter (g) 33,3 1,0 90 1 Fett (g) 9 <1 70 <1 varav mättat fett (g) 5,3 0,2 20 <1 Fiber (g) 1,9 0,1 25 <1 Natrium (g) 5,6 0,17 2,4 7 motsvarande salt (g) 14,2 0,43 6 7 Gå till GDA-information Ingredienser: Mjölkpulver, modifierad stärkelse (E 1412, E 1450), socker, salt, gräddpulver, vasslepulver, lökpulver, ostpulver, tomatpulver, smakförstärkare (E 621), kryddor, druvsocker (majs), jästextrakt, persilja, surhetsreglerande medel (E 330, E 296, E 270), maltodextrin (potatis), kryddextrakt (paprika), proteinhydrolysat (soja), arom, vegetabilisk olja. Storlekar: 24 g alla tillsatser och socker njae... Gör din egen dippa istället.
-
Köp istället gräslök och blanda det i cf med vitpeppar och curry ;)
-
Ja, stärkelse omvandlas vips till socker som omvandlas till fett. det kanske är mer stärkelse och socker än du anar och då får du kanske en sockernoja efteråt oxå. Jag skulle avstå och göra min egen blandning från färska ingredienser och kryddväxter.
-
Jättebra, tack för alla svar! Ingen pulverdip för mig :o) Det blir en vitlöksdip istället: CF, vitlök och liite örtsalt. MUMMA!
-
Skönt då vet man det! =)
Logga in för att skriva en kommentar.