icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
UTFORSKA EN POSITIV, KÄRLEKSFULL KANAL OM MAT, VETENSKAP, UFO, INTERVJUER, MEDITATION
http://www.suprememastertv.com/se/



www.suprememastertv.com
16 september 2012 18:36

Jag har börjat ersätta socker med xylitol.

Sen jag började med det för en vecka sen, kan jag lätt avstå från sötsaker. Tänk att man kan äta socker och samtidigt avstå från det. Jag som alltid har älskat godis och kakor. Håll tummarna så att det håller i sig. Sockersuget är som bortblåst. Idag åt vi pölsa och rödbetor och hemodlad potatis, jättegott. Byter ut köttet mot linser bara. Jag tog röda linser, dom kokar fortare. Gott, gott, GI [KURSIV]Xylitol (även kallat björksocker) är ett hälsosamt och naturligt alternativ till socker som finns i björkträd, bär, frukter, grönsaker och svampar; en vuxen människa producerar även upp till 15 g xylitol per dag i ämnesomsättningen! Naturligt xylitol smakar som socker och ser ut som socker, men har 40 % färre kalorier, 75 % färre kolhydrater, och det låga GI värdet 7. Xylitol motverkar även karies och är basbildande. Xylitol är perfekt för dig som vill äta hälsosamt, vill gå ner i vikt / hålla vikten, har diabetes, men ändå vill kunna njuta av den goda smaken![/KURSIV] Om du vill prova så goggla på Xylitol.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.