icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
UTFORSKA EN POSITIV, KÄRLEKSFULL KANAL OM MAT, VETENSKAP, UFO, INTERVJUER, MEDITATION
http://www.suprememastertv.com/se/



www.suprememastertv.com
23 april 2011 12:47

Vem ligger på din tallrik den här Påsken?

Varje bit skinka som tillagas och serveras som en del av en påsk middag var en gång en del av en gris. Hur många konsumenter skulle inkludera detta kött i sina firande om de visste vilka grisar är och om de fasor som miljontals av dessa känsliga djur upplever på djurfabriken? Från födelse till slakt, tillbringar 90 procent av grisarna idag hela sina liv i trånga, smutsiga boxar och ser dagsljus först när de släpas mellan gården och slakteriet. Deras svansar är avhuggna, deras tänder avbrutna med tång, och hannarna är kastrerade, alla utan att ha fått något smärtstillande medel. Mödrarna till dessa grisar kommer att tillbringa större delen av sina liv i små bås för att producera ännu mer smågrisar till slakt samtidigt som de har ett utrymme så litet att de inte ens kan vända sig.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.