icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
35-årig kvinna som är beroende av kaffe och datorn och skulle aldrig överleva utan min mobil. Vet inte riktigt vad jag kommer i skriva i denna blogg, allt och inget antar jag :)
11 februari 2011 17:30
28

Fläskfile utan stektermometer..

Hur vet man att den är klar??

Kommentarer

  • 11 februari 2011 17:38
    Tryck på den den skall kännas fast/stum (ej fjädrande) Hoppas att det hjälper dig. fläskfile till middag mums här blir det ungsbakad torsk kokt potatis och filsås med kokt broccoli.
  • 11 februari 2011 17:44
    Nämen, ingen termometer... :-o Ingen ANING tyvärr, jag går strikt på digitala termometersiffror när jag ugnssteker kött. Jag skulle nog fusk-skära antingen i en ände eller mitt i för att kolla!
  • 11 februari 2011 17:45
    Eller skær en skåra i mitten o om det kommer rosa inte færdigt
  • 11 februari 2011 17:45
    det är grå-brunt..
  • 11 februari 2011 17:47
    UT MED DEN!! NU!!!
  • 11 februari 2011 17:48
    ok *springer*
  • 11 februari 2011 17:50
    Hahaha hoppas att du inte halkade på vägen. Tittar man på klockslaget så förta inlägget 17,30 sista 17,48 tog det 18 minuter att steka fläskfilen?? Smaklig spis!!
  • 11 februari 2011 17:51
    Skär nu i den och kolla ordentligt! Hur blev den? *nyfiken* :-D
  • 11 februari 2011 17:54
    Ja grå brun ær helt klart klar,,
  • 11 februari 2011 17:59
    marita49
    Jag blir nyfiken vad har du till :-D
  • 11 februari 2011 18:00
    Hon sitter väl och svullar nu, vi får väl hålla oss...
  • 11 februari 2011 18:03
    marita49
    Hahaha Ja själv sitter jag med ett glas rött och väntar på att köttfärssåsen ska bli klar grädde i förstås Mums
  • 11 februari 2011 18:03
    *asg* jag satte in den för länge sen, den var nog inne över 1 timme. Eller rättare sagt, den VAR inne över 1 timme. Den var god. Men det är otroligt sällan jag gör kött så jag kan ju ingenting om det.. Här lever vi på kyckling haha. Den var helt ok.
  • 11 februari 2011 18:06
    Råkade skicka innan jag var klar. Den var helt ok men jag kommer nog inte göra det så ofta. Gjorde receptet här på sidan, baconlindad, kanske hade varit godare utan bacon. Till det hade jag sallad och ett glas vitt :D
  • 11 februari 2011 18:07
    marita49
    Skål då !

Logga in för att skriva en kommentar.