icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Första gången jag skriver i en blogg Nu måste det bli att jag våger Vem jag är? Jag har kämpat med min vikt sedan första barnet Första gången jag bantade ,var med viktväktarna. andra använde jag Atkins metod den fungerade bättre för mig.Det som gjorde att jag kom bort var sjukdomar, vikten kändes inte viktig längre. Jag gick upp igen Tillvaron har ändrats nu orkar jag göra ett nytt försök.Med mina 70 år drömmer jag inte om att få någon ideal vikt.dock en trivsel vikt Har fått diabetes ser det inte som något hinder sockret skall bort ändå.Den här veckan kom jag ner 8 hg Jag blev nöjd.
8 januari 2012 14:10
5

Tänker prova

Att börja med kcal snåla recept.Det är så mycket kyckling i många resept.Vågar jag använda fläskkött,nötkött eller viltkött någon gång.Resepten är bra och jag blir mätt.Någon som vet? Hoppas någon vill svara.

Kommentarer

  • 8 januari 2012 14:13
    Twix
    viltkött äter jag mycket (Älg) det är bra kött
  • 8 januari 2012 14:13
    Kalkon eller magert nöt-eller viltkött borde isf vara det bästa alternativet
  • 8 januari 2012 14:15
    FrkM
    nöt och vilt är magrare än fläskött så använde dem som oftast och unna dig fläskkött ibland. Du kan ju ta en mindre bit då du äter fetare kött. kött i sig har inte supermycket kalorier i sig utan det är oftast det man äter till som drar iväg kalorimässigt.
  • 8 januari 2012 14:17
    Tack nu känner jag mig Peppad.Kommer att plocka ur frysen.
  • 8 januari 2012 14:49
    Positiv
    Många som vill gå ner i vikt väljer kyckling som proteinkälla. Men fågel kan vara fetare är en mager köttbit. – Myten kommer troligen från den tid när slaktarna lämnade mer fett kvar på skivorna. Nu är fetthalten nästan densamma, säger Angela Dowden. En magert utskuren biff innehåller så lite som 5 gram fett per 100 gram, medan kycklinglår kan ha upp till 9 gram per 100 gram.

Logga in för att skriva en kommentar.