hamburgerbröd..
Kommentarer
-
Oppsies med sesamfrö på funkar utmärkt! :)
-
gillar inte oopsies direkt.. smakar för mkt ägg för lite bröd :)
-
Hm okej :) Kan du inte experimentera med det där LCHF-brödet som finns under recept som man ska göra i en brödform? Och istället klicka ut det på bakplåtspapper?
-
nooooooooo, egna chili cheese - hur har du gjort? *nyfiken*
-
schlott.. de brödet gör jag jämt men nog inte så gott som hamburgerbröd då de är väldigt grovt.. får nog leta reda på ett recept på de omtalade sesambrödet. linni - http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1019 Hoppas verkligen på bra resultat då jag är TORSK på chili cheese :D
-
åhh berätta hur det gick senare!! Älskar chili cheese
-
Scones Prova egna scones De kan bli halvsega, men väldigt sconesliknande Det behövs dock smaksättning för ensamma är de ganska intensägande. (men till hamburgare kan de funka) 1,5 dl mjölk 50g smör 2 msk fiberhusk 2 dl pofiber 1 msk kruskakli 2 tsk bakpulver 0,5 tsk salt Valfri smaksättning: jag hade i blåbär som blev underbart gott! Men även kanel, kardemumma, andra bär osv skulle nog bli super. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda alla torra ingridienser och finfördela smöret med fingrarna. Tryck ut det i degen tills det blir riktigt finfördelat! Blanda i mjölken och rör till en deg. Låt stå i ca 10 min. (Häll i smaksättning också). Platta ut dem till ca 1-2 cm och gör dem runda och nagga dem med en gaffel innan de åker in i ugnen. Jag hade dem i ugnen 10-13 min, och eftergräddade dem lite i ugnen när jag slog av värmen för jag tyckte att de blev något för "sega"/ogräddade. Så någon min till kan vara bra
Logga in för att skriva en kommentar.