lunchdags..
Kommentarer
-
[KURSIV]Åh, det är ju så gott att bara ha smält smör och citron till... Mums! En god sås till fisk annars är att koka upp vanlig bechamelsås på grädde och smör (jag reder med mjöl för att få lite tjocklek, testa med äggula eller Philadelphia), i med fiskfond, kryddor och massa dill och massa citron. Massa allt :) Precis innan servering så häller du i skalade räkor och låter dem bli genomvarma. Såååå god![/KURSIV]
-
mm hade tänkt skvätta i lite grädde i smöret och bara låta koka upp.. men håller med dig jävligt gott med bara massa smör till =D
-
Ägg och spenat sås är gott om fisken är kokt el ungsbakad. Dragon eller dill smör är med gott till
-
hade varit supergott bara som de e nu om jag hade haft salt.. men saltjäkelt var visst slut upptäckte jag efteråt :P o jag som alltid överkonsumerar salt :P Men serverar med lite cf och chilisås..
-
Är gott det med Chili och CF passar till allt
-
Har man blomkålsmos behövs ingen extra sås, tar nästan bort den goda mos-smaken bara. En riktig favorit hos oss, och ALLT passar till
-
Sant #Tanta. Gillar bättre broccolimos till fisk
-
hm, tycker inte de va så gott tanta :)
-
Enligt mig är broccolimos godare. Men förväller man blomkplen inna man mosar så blir kål smaken mildare
-
Jag har speciella kastruller där man andvänder ca en matsked vatten till ett blomkålshuvud/ett kg potatis mm. kokar blomkålen mjuk, häller av eventuellt vatten, i med grädde,smör,salt vit OCH svartpeppar och sen mixar riktigt ordentligt. Maken tycker att det är mycket godare än "hem-potatismos,tex. Men man har ju olika smak. Till lax är det jättegott
-
#Tanta en tryckkokare eller?
-
Njae...MM men liknande liksom, man kokar med matens egna vätska och får massa mer vitaminer o mineraler kvar i maten eftersom man inte har just nått vatten att hälla ur, det blir vattenlås,naturligt på kastrullen
-
Inte haloenugnd då?
-
Vad är det MM ?
-
#Tanta kolla här [LANK]http://www.tvins.com/products/flavorwave-express/flavorwave-express.php[/LANK]
Logga in för att skriva en kommentar.