Alkoholfabrik
Kommentarer
-
Det verkar vara ett betydligt bättre sätt att ta vara på skörden än att baka kakor och koka sylt som aldrig går åt! Jag hakar på :) Körsbärsvin får det bli. Och svart vinbärsvin :)
-
Bakar me , men detta var en rolig grej, Vissa viner ska stå i 1-2 år Blanda Ut körsbären me nått sötare, o svarta vinbär me andra bär, dåliga att jäsa själv säger experterna
-
Aha. 1-2 år är lång tid :) Hittade du hallon? Jag kom att tänka på att det kanske var 165,- och inte 65,- på Willys...
-
1kg kostade 45 nu, extrapris, Man kan dricka den före, men är på det bästa efter så lång tid sägs det, jag räknar me att Rövinsvinet ska vara drickbart till jul, säkert före
-
Behöver du flaskor så kan jag ta med mig, har en hel hög med gamla vinflaskor. Jag gjorde vin för många år sedan och har för mig att det fanns bag in box ( tror det heter så ) att köpa som man kunde hälla sitt hemmagjorda på. Kan ju vara en ide om man gör mycket. Gjorde ett maskrosvin som blev helt fantastiskt efter några år men så klart gick det dricka tidigare. Hade gött tjejer má råkes
-
vin måste det vara det allra bästa sättet att ta tillvara på bär...me like ;)
-
hej åhh det låter härligt. Vad duktig du är som står i så. hoppas du kan njuta nu ute i friska luften av ett glas vin hälsn yrla
-
Ronjja tas imot me glädje, jag håller på me vinbären nu o ska sätta upp äppelvin o svartvinbärsvin i veckan,, Har o hört Maskrosvin ska vara bra, Malan så är det, synd man inte kommit på det tidigare Yrla, vin har avnjutits men detta ska nog stå ett tag innan det ska avnjutas, kram kram
-
Gå till länken jag la ut, massor där kan jag lova,, kul är det
-
Ja jösses: hemma hos mina föräldrar balanserar man mellan damejeanger (stavning??) med jäsande vinbär, körsbär och allt vad det är. Men man får aldrig provsmaka den färdiga produkten, för den har alltid tagit slut under processens obligatoriska provsmakningar... :-D
-
Ja så säger dom på Forumet me, gör massor så att det blir lite kvar av slutprodukten))
Logga in för att skriva en kommentar.