icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
28 augusti 2011 08:21
11

Alkoholfabrik

Ja så har jag fått mig ett nytt intresse, [FET]Vin på frukt o bär[/FET], Har just nu satt en dunk på 20l me Röda vinbär o äpplen o hallon som jäser friskt fick igår tag i massor me äpplen som ska sättas upp för lite starkare vin eller Winecooler Onsdagen ska det plockas Svarta vinbär som ska sättas med körsbär o olika andra bär som jag ska på en butik o hämta på måndagen, [LANK]http://www.bryggforum.nu[/LANK]Här är jag nu o surrar Man kan ju undra hur man ska få tid till allt, Problemet så som jag ser det är när det ska buteljeras, vart ska allt stå, Ha en superdag o lev väl,

Kommentarer

  • 28 augusti 2011 08:38
    Bummlan
    Det verkar vara ett betydligt bättre sätt att ta vara på skörden än att baka kakor och koka sylt som aldrig går åt! Jag hakar på :) Körsbärsvin får det bli. Och svart vinbärsvin :)
  • 28 augusti 2011 08:41
    Bakar me , men detta var en rolig grej, Vissa viner ska stå i 1-2 år Blanda Ut körsbären me nått sötare, o svarta vinbär me andra bär, dåliga att jäsa själv säger experterna
  • 28 augusti 2011 08:46
    Bummlan
    Aha. 1-2 år är lång tid :) Hittade du hallon? Jag kom att tänka på att det kanske var 165,- och inte 65,- på Willys...
  • 28 augusti 2011 09:25
    1kg kostade 45 nu, extrapris, Man kan dricka den före, men är på det bästa efter så lång tid sägs det, jag räknar me att Rövinsvinet ska vara drickbart till jul, säkert före
  • 28 augusti 2011 09:31
    Behöver du flaskor så kan jag ta med mig, har en hel hög med gamla vinflaskor. Jag gjorde vin för många år sedan och har för mig att det fanns bag in box ( tror det heter så ) att köpa som man kunde hälla sitt hemmagjorda på. Kan ju vara en ide om man gör mycket. Gjorde ett maskrosvin som blev helt fantastiskt efter några år men så klart gick det dricka tidigare. Hade gött tjejer má råkes
  • 28 augusti 2011 11:48
    malan537
    vin måste det vara det allra bästa sättet att ta tillvara på bär...me like ;)
  • 28 augusti 2011 14:21
    hej åhh det låter härligt. Vad duktig du är som står i så. hoppas du kan njuta nu ute i friska luften av ett glas vin hälsn yrla
  • 28 augusti 2011 19:47
    Ronjja tas imot me glädje, jag håller på me vinbären nu o ska sätta upp äppelvin o svartvinbärsvin i veckan,, Har o hört Maskrosvin ska vara bra, Malan så är det, synd man inte kommit på det tidigare Yrla, vin har avnjutits men detta ska nog stå ett tag innan det ska avnjutas, kram kram
  • 28 augusti 2011 19:48
    Gå till länken jag la ut, massor där kan jag lova,, kul är det
  • 29 augusti 2011 21:21
    Ja jösses: hemma hos mina föräldrar balanserar man mellan damejeanger (stavning??) med jäsande vinbär, körsbär och allt vad det är. Men man får aldrig provsmaka den färdiga produkten, för den har alltid tagit slut under processens obligatoriska provsmakningar... :-D
  • 30 augusti 2011 08:35
    Ja så säger dom på Forumet me, gör massor så att det blir lite kvar av slutprodukten))

Logga in för att skriva en kommentar.