Lingonvecka o Övergångsålder
Kommentarer
-
fisk i folie paket ska familjen få idag. fisk som jag har purjo, tomat, citron och sötsur sås på och en i folie och in i ugnen i 25 min. enkelt och dom tycker att det blir kanon gott
-
Ja lät gott ska prova denna men inte dag vi åt fisk i Måndags Men ska ta till vara på denna. Vilka mått har du eller är det på en höft?
-
God morgon. Här har hösten kommit så jag har tänt upp i spisen för nu måste jag få till lite bra tork för tvätten annars får vi gå runt nakna ..... Ja, att man skulle längta så till att få den fertila perioden i ens liv att ta slut trodde jag aldrig. Det blir som du säger bara mer besvärligt, man vet aldrig när det är dax och ..... Kroppen gör som den vill är bara att gilla läget och försöka fjäska lite med bra mat och motion. Middagsmaten är alltid ett gissel, har inte heller någon inspiration men jag tror nog det får bli fisk i dag, tack Tova för tipset! Ha en bra dag trots rusket ute!!!
-
Go morron Ronjja! Torkväder är det inte här heller utan regn o grått, Ja man får bara hoppas det inte håller på flera år som för vissa. Ja maten på vardagar är ju värst. Mannen min sa så här åt mig när jag frågade va vi skulle , du gillar ju laga mat o ser ju på massor me matprogram. Men veckomaten är tråkigt o helg Aten rolig så är Drt! Punkt slut
-
Gjorde en röra/pytt igår på överbliven kassler, kokade fullkornsrisris hackade ner lök, bambuskott och gröna ärtor och kryddade med lite curry och ingefära, nyttigt och gott:)
-
höftar brukar bli bra. river även citronskal och sen åressar ca ½ citron över fiskarna, resten blir lite lagom ungetfär *L*
-
Hamburgare och ugnsrostade rotfukter! Sköter sig självt och man blir mätt. Jag har underliga kombosar jag kanske, men det brukar gå ner ändå. Och matlagningsprogram och matlagningstidningar har sällan nån bra vardagsmat att erbjdua. Då vore de ju inge roliga :)
-
Pastel de choclo - chilensk majsgratäng [LANK]http://www.alltommat.se/recept/Pastel-de-choclo-chilensk-majsgratang-2125[/LANK]
-
FRen visst är rester bra, men just nu dåligt me sånna i skåpen här Tove ja höftar bra jag me olika smak på samma gratäng varje gång,, Ja hamburgare har jag o det är riktiga, rovor har jag me,, det kan funka me Chili dressing Tack middagen var räddat, barnen behövde inte svälta idag heller
-
:D Sånt där är jag specialist på! Man tager vad manh aver. Eller som lillebror sa när vi skulle göra tårta en gång. "Om man tar allt som är gott och blandar ihop det. Då måste det ju bli gott."
-
Vilken bra bror du har klok verkar han vara me
-
Ja han är en kloking. Jag har fostrat honom hårt :)
Logga in för att skriva en kommentar.