icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Gift tjej på 45 bor utanför Bodö i NordNorge har barn stora, hund, katt, höns
10 oktober 2011 06:39
9

Nattugglor blir straffade

Ja jag kan baRA skylla på mig själv, men satt o såg på n film sen hamnade jag på nån Reality serie, Kl matade raskt mot 12 o jag insåg ,,, uhhhhh jobb i morron I dag så är det jobb till 12 sen gymmet, Bröst o Rygg, kanSKe det har torkar upp i skogen me, men det är väl att hoppas för mycke, Maten idag Massor me Finn Crisp middag blir Lax ala Norge, i vilken form har jag inte bestämt ännu,, Vet nån nått gott att göra me lax???? HA EN BRA FÖRMIDDAG O VI SES SENARE

Kommentarer

  • 10 oktober 2011 14:10
    Bummlan
    Ja, jag måste göra det. Nu har jag ju köpt torsk också :) Kul att recept passade madamerna. Ett av mina favvisrecept!
  • 10 oktober 2011 07:02
    Bummlan
    Lätt att fastna är det. Och om man inte vill att det ska bli morgon är det ännu lättare :) Gott recept på lax har jag här. Egentligen är receptet till gös, eller annan vit fisk. Men jag har kört lax flera ggr och tycker det är jättegott. Spar skinnet kvar på fisken jag. Men det gör man ju som man vill. Ingredienser: 600 gr lax 2 mindre rödlökar (eller silverlökar eller annan mild lök) 1 bunt ruccola (men eftersom du inte gillar det kan du ta nåt annat - spenat?????) Ca 50 gr pinjenötter 1 dl riven parmesan 3 msk olja, helst oliv 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Tillbehör: Rosé och ekbladssallad (eller annan vlfri sallad med lite tugg) Hyvlad parmesan Grillat bröd eller risotto (eller vad man tycker) Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 gr. Skala och skiva den ena löken och finhacka den andra. Spara 1/3 av ruccolasalladen och hacka resten. 2. Rosta pinjekärnorna i en torr, het stekpanna. Grovahacka 2/3 av dem och blanda dem med den hackade löken, hackade ruccolan, riven ost och olja. 3. Skär fisken i portionsbitar. Bryn den hastigt i en het stekpanna. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat med skinnsidan upp. Salta och peppra. 4. Lägg på ruccolaröran. Stek i mitten av ugnen i ca 10 min. 5. Lägg upp den sparade ruccolan, ekblads- och rosésalladen. Lägg på lökringar, hyvlad parmesan och och pinjekärnor. Lägg på fisken och droppa över skyn.
  • 10 oktober 2011 07:07
    Go morron underbart att få ett recept presenterat framför sig så här på morgonen...Min fantasi var som borta idag... Tack tack...
  • 10 oktober 2011 07:10
    Bummlan
    XD Väl bekomme :) Själv ska jag äta färdig bondböndsvälling (rester från lördagen) idag. Men blev riktigt sugen på det här nu!
  • 10 oktober 2011 07:34
    Audrina va bra det passar dig me))) Ja denna köper jag me , Men som du skrev ruccolan ätits Spenat inne Bummlan har du lagat Audrinas torsk, Om inte så säger jag Gör det
  • 10 oktober 2011 17:40
    Gott gott var det,, Du kommer få ett till favvo recept me Audrinas Torsk,,
  • 10 oktober 2011 17:41
    Skönt att laxen passade! Jag älskar RÄTT sorts lax, men jag har ätit för mycket av medioker lax, så jag är extremt petig. När `folk` frågar om jag gillar lax, säger jag alltid "Nej!" för säkerhets skull ;-). Men GOD lax är det godaste som finns :-)!
  • 10 oktober 2011 17:47
    Färsk Norsk lax finns inget bättre, o lagad efter konstens alla regler, ja Bummlans regler da))) Nästa gång blir det Lax med fräst Lök o lite Paprika, Creme Fr chili smak lite grädde spenat surras till Laxen är färdig,, mumma
  • 10 oktober 2011 17:58
    Bummlan
    Här också petig med lax. Med all fisk. Är ju bortskämd med färsk vild ;) Det färskaste man ofta kan få är fryst, konstigt nog. JA jag vill ha fler favvorescept! TACK!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.