Påsar under ögonen
Kommentarer
-
Jo tack idag är de så bra.. jag har också sovit gott inatt.. Har precis tagit fram torsk jag med..som jag gör med purjo i botten, sen torsk, creme fraiche, dargon och riven ost... ja jag skall le idag.. Ha en jätte bra dag Kram
-
Jag tycker att FÄRSK fisk har revolutionerat mitt fiskätande: tidigare hade vi en massa fryst fisk som låg där år ut och år in, men det blev aldrig av att ta fram den. Men sedan jag upptäckte att man faktiskt kan köpa en färsk fiskfilé jämförelsevis billigt, har det blivit mycket mer fisk i vårt hushåll!
-
Klart att färsk fisk smakar bättre och är roligare att tillaga. Häller med dig fryst fisk ligger oftast bra där i frysen och tar upp plats!!
-
Brudar visst är det så att färsk smakar bäst Bodde ju i Norge i 10 år o där gick jag till kajjen o köpte från båtarna,, Audrina hur lagar du den då,, med hur mycke dragon o hur mycke Creme fr
-
ok skall leta på receptet så kommer de under fm.
-
Okej låter bra det,, gott me nått nytt
-
Här kommer receptet 1 purjo 5 champinoner om man vill 1 msk smör 400 gr fiskfile 1 dl mjölk 3tsk dragon 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 dl creme fr 2 dl ost gärna västerbotten Sätt ugn på 200 gr skär purjo och champ i skivor fräs dessa i panna med smör. Lägg dessa sedan i ugnsform, lägg fisken ovanpå. pressa över citron och mjölk strö över dragon, salta och peppra Bred över creme fr och strö över osten. Gräddas mitt i ugn 20-25 min.. Lycka till! hör av dig om de är något!!
-
Tack så mycke ska testa dena idag ,, Låter gott
Logga in för att skriva en kommentar.