icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 september 2009 21:31

Sesamfröpanering och

Jag konstaterar att det inte är så lätt att fylla i matdagboken. Då menar jag inte att det är tekniskt svårt eller att jag inte förstår, men det är detta med att få med ALLT man äter. Ta t.ex. idag då jag stekte torsk vi fått av bekanta som han fiskat i Norge. Den panerade jag med ägg och sesamfrön. När man lägger in den i dagboken blir det helt enkelt panerad hemlagad fisk.. men vad man panerat med är ju nyttigare än ströbröd :/ Salladen till var med Isberg, Ruccola, sugar snaps, purjo, tomat, gurka.. och det är alldeles för bökigt att fylla i. Det blir att man använder "grön sallad med tomat och gurka" med eller utan vinegrätt.. Jag håller med de som skriver att det skulle vara bra om man kunde lägga in ett recept och sen väga utifrån det som är med i maträtten istället. Det är ju en del vitaminer och mineraler man går miste om eftersom man gör det enklare för sig vid registreringen. Då tycker jag ändå att jag är hyfsat noga med att fylla i... Denna dag har varit otroligt odiciplinerad. Det började bra med gröt men sen blev det Maxmål till lunch. Jag åt visserligen inte hela, men ändå. Sen hade jag tänkt träna och det har jag inte heller gjort *suck* och nu är klockan 21.18 så inte lär jag göra några mer knop idag. Det får bli imorgon istället. Nya friska tag :-) ... Det verkar vara en av de flitigast använda meningen bland bloggarna här, som för övrigt är väldigt roliga att läsa. Det är fantastiskt vad alla är bra på att dela med sig av sig själva i både gott och ont :-)) och en del är otroligt bra på att skriva så man nästan inte kan sluta läsa.. Det blev en lite halvgnällig blogg idag.. men men.. ibland måste man få ojja av sig :/ Ha´re gott

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.